Îmi place să merg la târguri. Consider că hainele și lucrurile merită o a doua șansă dacă nu mai sunt iubite și purtate de către cineva.

Duminică am avut ocazia de a participa la unul din cele mai drăguțe târguri de haine, Love Yard Sale, organizat în cadrul Copper’s Pub, în aproprierea Pieței Unirii. În ciuda vremii mohorâte de afară și oboseala acumulată în urma unei petreceri cu o seară înainte, mi-am făcut curaj să mă dau jos din pat și să mă duc să-mi expun, pentru vânzare, câteva din hainele, gențile și accesoriile pe care nu le atinsesem și purtasem de mult timp și care erau în stare impecabilă sau cu eticheta încă pe ele.

În jurul prânzului vizitatorii au început să-și facă apariția și lucrurile să dispară de pe standerele și mesele expozanților. Ce mi-a plăcut cel mai mult este faptul că puteai găsi o gamă imensă de lucruri, pentru toate gusturile și stilurile. Nu puteam pleca cu mâna goală după profitul deja făcut în urma vânzărilor așadar am început să cotrobăi prin lucurile de la toate stand-urile încercând să-mi găsesc două piese vestimentare pe care le caut de mult timp: o curea de piele neagră cu o cataramă mare și o fustă denim.

Din păcate curelele îmi erau toate mici însă am avut norocul de a pune mâna pe cea mai frumoasă și calitativă fustă denim – exact pe gustul meu.

Nepurtată vreodată, aceasta poartă numele faimosului designer american Tommy Hilfiger și denimul gros și închis la culoare cu o croială clasică m-a făcut să mă îndrăgostesc imediat de ea!

 

 

Așadar, nu ezitați să urmăriți pagina de Facebook Love Yard Sale și să vă înscrieți la următoarele ediții ale târgului dacă aveți lucrurile pe acasă sau pur și simplu să ieșiți la o plimbare într-un weekend pentru a-l vizita: cu siguranță veți găsi o grămadă de piese vestimentare cu personalitate!

 

OUTFIT DETAILS:

– Fustă Tommy Hilfiger
– Tricou Levi’s
– Bomber Jacket American Eagle
– Teneși Converse