Am inceput saptamana cu chef de joaca si cu gandul ca sambata imi voi petrece ziua impreuna cu oameni faini si prieteni dragi la Bloggers Lan Party.
Cu cat a trecut timpul de la terminarea facultatii am observat ca am devenit o persoana mai comoda careia ii place sa petreaca timpul cu prietenii in cadre restranse si unde ni se permite sa discutam si sa povestim fara a avea o muzica de fundal foarte tare – motiv pentru care serile de board games si video games au devenit ideale!
Sambata imi voi bea cafeaua la Impact Hub in cadrul celei de-a 17-a editie BLP, si prima a acestui an. Astept cu nerabdare sa particip la Guitar Hero unde-mi voi demonstra adevaratele skill-uri de rockstar si la board game-ul meu preferat: Catan.
Asadar, daca esti si tu pasionat de gaming si vrei sa-ti petreci o zi intreaga alaturi de mine la BLP, lasa-mi un comentariu la *postarea aceasta de pe Facebook* spunandu-mi jocul tau preferat din totdeauna. Eu pot spune ca primul joc pe calculator pe care l-am invatat si care a ramas un all-time favorite este Age of Empires.
Castigatorul va fi ales prin platforma random.org iar inscrierile se vor termina vineri, 16 februarie la orele 19:00.
Good luck & happy week ahead!
Carina