Gata, a sosit perioada aia frumoasa in care ne luam libere de la serviciu, calatorim, ne relaxam! Pentru cei precum mine care urmeaza sa-si petreaca mai mult timp prin capitala, uite cateva idei de locuri dragute si evenimente unde poti sa-ti petreci weekendul sau cateva ore dupa munca alaturi de colegi sau prieteni.

Legion Run – samabata 16 iunie, Divertiland

Legion Run este o cursa fun cu 20 de obstacole pe 5km. Obstacolelele vor fi cu noroi, gheață, apă, foc și chiar sârmă ghimpată. Daca vrei sa iesi din rutina saptamanala sau vrei sa incerci o experienta mai extrema, aici este clar locul pentru tine!

Detalii si bilete pe: www.legionrun.com/ro

Street Delivery XIII – vineri-duminica – 15-17 iunie – Strada Artur Verona

A 13-a editie Street Delivery are loc pe strazile Arthur Verona și Edgar Quinet intre 15-17 iunie 2018. Street Delivery este un eveniment-manifest pentru arte, urbanism și arhitectură inițiat în 2006 de Cărturești și Ordinul Arhitecților din România. Tema Street Delivery din 2018 este “SMART CITIES?”, iar semnul întrebării din titlul ei nu-i întâmplător. Se chestioneaza capacitatea tehnologiei de a ne face mai deștepți, mai înțelepți, mai buni.

Sa nu uitam ca vom avea parte de muzica funk, jazz, soul, disco and rock and roll alaturi de artistii VRTW.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Street Delivery

Sneakers & Burgers 4.0: Electric Castle Official Warm Up Party – sambata – 16 iunie, Verde Stop Arena

Nici anul acesta nu voi apuca sa ajung la Electric Castle, din pacate, dar ma voi bucura putin de atmosfera si muzica de acolo la evenimentul de sambata, 16 iunie. Imediat dupa cursa Legion Run, voi da o fuga pana la Verde Stop Arena unde imi voi permite un #cheatday pentru a savura un burger!

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook

Shine Festival – sambata, duminica – 30 iunie, 1 iulie – Arenele Romane

Aștept cu nerabdare sfarsitul lunii pentru a-i vedea pe cei de la The Cat Empire, trupa pe care imi doresc de mult sa o vad live de multi, multi ani. Cu ocazia aceasta ii voi revedea si pe cei din Culese Din Cartier de care nu ma satur niciodata (big up pentru Fantome ca de mult nu v-am vazut pe voi!)

Detalii despre eveniment & bilete pe pagina de Facebook

*lista este in curs de actualizare – daca mai stiti evenimente dragute care au loc luna aceasta, da un share!*